tisdag 1 december 2009

Big Wheels keep on turning

Ja, det snurrar på och nu är vi inne i den stora snurr som kallas advent. Den påminner om ett vilt accelererande vanvett... Eller förresten... Det behöver väl kanske inte vara så. Det kanske kan vara en lugn vilsam och vacker tid. Det gäller bara att hålla måstespökena och bordedemonerna i någorlunda korta tyglar så kan det nog ordna sej.

Såna här särskilda tider på året brukar påminna mej om hur det var förra gången. Alltså förra året när vi gick in i advent. Då var det alldels hopplöst. Nattsvart och dödstrist. Allt kändes fel, skavde och gjorde ont. Alla tankar låg och malde allt som hade gått fel i det förflutna och ingen ljusning fanns. Det blev en tung jul då egentligen ingen var glad men alla låtsades.

Nu har årets jul snurrat ett varv sedan dess och allt är förändrat. Tankarna ligger hos framtiden. Det finns gott om både hopp och framtidstro. Och jag tror alldels säkert att julen blir alldeles underbar i år.

2 kommentarer:

  1. Helt klart kommer denna Julen att bli mycket bättre vännen! Tänk så mycket du klarat av sen sist =) många mål har du klarat av under detta år som gått..Å sen har du ju en ny kärlek, en hel massa nya mål att se fram emot. Så låt dessa måsten å borden bara vara...Njut ist av livet som det är just nu, inga krav bara njut! Kramen på dig min vän <3

    SvaraRadera
  2. Jag vet hur tungt livet kan vara... du är väl unnad att allt känns lättare och ljusare! Kram kära barndomsvän! /Turture

    SvaraRadera